NU STII SA MERGI PE BICICLETA?  TE INVATAM!

ANUNT IMPORTANT!

Locurile in programul Scoala au fost ocupate in proportie de 250%. Toate persoanele care s-au inscris pana azi, 28 septembrie 2012, ora 14:00 vor fi acceptate si vor fi invatate sa mearga pe bicicleta. Am suplimentat locurile astfel incat sa va primim pe toti. Persoanele care intra in programul din weekendul acesta au fost anuntate pe e-mail/telefon. Toti ceilalti veti fi anuntati luni, 1 octombrie pentru programari in perioada urmatoare.

Mult succes!

 

In cadrul Saptamanii europene a mobilitatii, in parteneriat cu Primaria Sectorului 6 si cu Centrul Cultural European Sector 6, am initiat un program prin care vom oferi lectii gratuite de mers pe bicicleta. Sunt numeroase persoane (copii, tineri, dar si adulti) care nu stiu, dar ar vrea sa invete.

Asa ca am lansat aceasta provocare, cu o echipa de instructori care, in cel mai scurt timp, o sa va dea carnetul de biciclist.

Cine doreste sa se inscrie la aceste lectii trebuie sa trimita un e-mail la scoala@burtajos.ro cu urmatoarele detalii: Nume, telefon, inaltime, masa(greutatea). Avem nevoie de aceste date pentru a putea gasi cea  mai potrivita bicicleta pe care sa invatati.

Prima sesiune de lectii va avea loc in perioada 28-30 septembrie, in Parcul Crangasi, intrarea dinspre Bd. Constructorilor. Programul este urmatorul:

  • Vineri, 28 septembrie: 16:30-19:00
  • Sambata, 29 septembrie: 10:00-13:00
  • Duminica, 30 septembrie: 16:30-19:00

Apoi, in perioada 4-11 octombrie, fiecare doritor va fi programat individual pentru un curs practic de 1 ora – 1 ora si 30 minute. Lectiile se vor tine in Parcul Izvor si in Parcul Herastrau. Bicicleta si casca de protectie sunt asigurate. Suportul teoretic este combinat cu cel practic.

Puteti vedea mai jos o mostra de lectii de mers pe bicicleta, tinute de baietii si fetele de la bicla.ro, smartatletic si Skirtbike:

Iata cum au fost primele cursuri practice de mers pe bicicleta (peste 40 de persoane au facut primii pasi, au invatat sa-si tina echilibrul si vor deveni biciclisti seriosi):

[Gallery not found]